Andrea Mancini: Tatăl meu ştie mai mult fotbal decât Mourinho

Fotbalistul echipei Real Valladolid B, Andrea Mancini, a declarat că tatăl său, Roberto Mancini, ştie mai mult fotbal decât tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, menţionând că antrenorul ideal ar fi "o combinaţie între cei doi".

127 afișări
Imaginea articolului Andrea Mancini: Tatăl meu ştie mai mult fotbal decât Mourinho

Roberto Mancini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tatăl meu şi Mourinho nu seamănă. Tatăl meu a fost fotbalist mulţi ani şi asta se vede. Are multă experienţă şi ştie mai mult fotbal. Mourinho este mai psiholog, motivează foarte bine, ştie să lucreze cu psihicul jucătorilor. Antrenorul ideal ar fi o combinaţie între cei doi", a spus jucătorul în vârstă de 20 de ani.

Andrea Mancini este fiul cel mic al tehnicianului echipei Manchester City, Roberto Mancini. Jucãtorul formaţiei Real Valladolid B mai are un frate, tot fotbalist, şi o soră. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici