Andy Murray nu plănuieşte o retragere în stilul lui Roger Federer

Fostul număr unu mondial, Andy Murray, a declarat duminică, după ultimul meci de la Laver Cup, că faptul că a asistat la emoţionanta retragere a lui Roger Federer nu l-a determinat să îşi planifice propria retragere.

160 afișări
Imaginea articolului Andy Murray nu plănuieşte o retragere în stilul lui Roger Federer

"Chiar nu mă gândesc la asta acum", a declarat scoţianul de 35 de ani, citat de BBC Sport.

Murray, care s-a temut în 2019 că ar putea fi nevoit să se retragă din cauza unei accidentări la şold, a făcut parte din echipa Europei care a pierdut duminică pentru prima dată în 5 ani Laver Cup.

Murray şi Matteo Berrettini au pierdut la dublu duminică, iar echipa lumii s-a impus cu 13-8 la Londra, după victoria lui Tiafoe în faţa lui Tsitsipas.

Federer, în vârstă de 41 de ani, a jucat vineri ultimul meci al carierei sale ilustre, la capătul căreia au avut loc scene emoţionante, când şi-a luat rămas bun după 25 de ani de carieră profesionistă.

Duminică, cel care a fost de 20 de ori campion de Grand Slam la simplu a ţinut un alt discurs şi a fost ovaţionat în picioare la O2 Arena.

„Cu siguranţă nu voi avea şi nu merit să am parte de o astfel de despărţire", a declarat Murray, de trei ori campion la turnee majore.

„Roger chiar a meritat acea seară şi a fost super special să îi am pe toţi acei băieţi acolo, cu care am asistat de pe marginea terenului.

„Probabil că aş anunţa când voi juca ultimul meu eveniment, dar când va fi asta nu ştiu.

„Încă joc tenis competitiv şi mă simt bine din punct de vedere fizic împotriva jucătorilor de top."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici