Annefleur Kalvenhaar a decedat după ce a căzut în calificări, la CM de mountain bike

Sportiva olandeză Annefleur Kalvenhaar, în vârstă de 20 de ani, a încetat din viaţă, sâmbătă, la Grenoble, la o zi după ce a fost rănită grav căzând în calificările din cadrul Cupei Mondiale de mountain bike de la Meribel, a anunţat Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI).

295 afișări
Imaginea articolului Annefleur Kalvenhaar a decedat după ce a căzut în calificări, la CM de mountain bike

Annefleur Kalvenhaar a decedat după ce a căzut în calificări, la CM de mountain bike (Imagine: annefleurkalvenhaar.nl)

Annefleur Kalvenhaar a suferit vineri un traumatism cranian grav şi a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Grenoble.

"În ciuda eforturilor medicilor, sportiva a decedat în această dimineaţă", a precizat UCI.

Kalvenhaar era campioană europeană la ciclocros în 2013, la categoria sub 23 de ani, şi componentă a echipei Focus XC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici