Argăseală: Robert Dumitru ar trebui să se ceară afară din arbitraj

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat duminică seară, după meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, din etapa a XXVII-a a Ligii I, că arbitrajul de la această partidă a fost "sub orice critică" şi a precizat că Robert Dumitru ar trebui "să se ceară afară".

189 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Robert Dumitru ar trebui să se ceară afară din arbitraj

Argăseală: Robert Dumitru ar trebui să se ceară afară din arbitraj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Desfăşurarea unei partide este influenţată şi de arbitraj. Modul în care s-a arbitrat în această seară a fost sub orice critică. Nu cred că o brigadă de arbitri a mai făcut praf un astfel de meci. Robert Dumitru ar trebui să se ceară afară din arbitraj. Dar acum să nu vină domnul Vassaras şi ne ne spună că a arbitrat corect pentru că ar trebui să mergem să ne luăm notiţe. Cred că ar fi fost o soluţie arbitrii străini. Acest meci putea fi arbitrat şi de un debutant, dar dacă un arbitru cu experienţă foarte mare ca Robert Dumitru nu poate duce un asemenea meci atunci ar trebui aduşi străini. Nu cred că vom pierde titlul din cauza acestui meci. Dar trebuie să se schimbe maniera de arbitraj. În caz contrat titlul se va decide în altă parte decât pe teren", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a precizat că expresia "proştii proştilor" folosită de fotbalistul Adrian Popa după meci, cu referire la eventuala ratare a titlului de către Steaua, este "expresia prin care se arată dezamăgirea" pentru situaţia în care se află echipa bucureşteană. "Ieşirea din această situaţie este ca jucătorii să se mobilizeze şi ei au resursele să o facă", a adăugat Argăseală.

Formaţia Steaua, liderul Ligii I, a fost învinsă, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), de ultima clasată, Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVII-a a actualei ediţii de campionat, în care Raul Rusescu a ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de Ţucudean '77 pentru Steaua şi Latovlevici '19 (autogol) şi Hamroun '45 pentru Oţelul.

În minutul 90+3, de la Oţelul Galaţi a fost eliminat Milea după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Chipciu. Centralul Robert Dumitru a acordat penalti pentru gazde, dar Rusescu a ratat, trimiţând mingea în bară.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Dragoş Iliescu, Imre-Laszlo Bucsi (asistenţi) şi Cătălin Marian Pană (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici