Arsenal i-a plătit lui Paul Gascoigne tratamente medicale de 50.000 de lire sterline: "Singura persoană care poate să mă salveze sunt eu"

Clubul Arsenal Londra i-a plătit fostului internaţional Paul Gascoigne tratamente medicale în valoare de 50.000 de lire sterline (circa 63.000 de euro), informează Daily Mail, citând cotidianul The Sun.

264 afișări
Imaginea articolului Arsenal i-a plătit lui Paul Gascoigne tratamente medicale de 50.000 de lire sterline: "Singura persoană care poate să mă salveze sunt eu"

Paul Gascoigne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gascoigne a recunoscut că gruparea londoneză, pentru care el nu a evoluat niciodată, l-a ajutat de mai multe ori. "L-am sunt pe Gary Lewin, fizioterapeut la club, pentru a-i spune că nu mă simt prea bine. El s-a temut că am făcut o pneumonie şi mi-a spus să mă duc la spital. Apoi Wenger (n.r. - Arsene Wenger, managerul clubului Arsenal) a fost de acord să plătească 28.000 de lire sterline (aproximativ 35.000 de euro) pentru serviciile medicale. De asemenea, când am avut intervenţia chirurgicală la şold, Arsenal a plătit 22.000 de lire streline (n.r. - 28.000 de dolari)", a spus Gascoigne, citat de Daily Mail.

În schimb, când a vrut să meargă, în 2011, la un meci al fostei sale echipe, Tottenham, cu Real Madrid, în Liga Campionilor, oficialii clubului l-au pus să plătească pentru a intra pe White Hart Lane.

"Am vrut să-i văd pe Spurs împotriva echipei Real Madrid şi mi-au spus că nu mai au decât două bilete de 60 de lire sterline. A trebuit să văd meciul de sub o lojă cu câţiva jucători care evoluaseră cu 30 de ani înaintea mea", a povestit Gascoigne.

Fostul internaţional, în vârstă de 47 de ani, a petrecut, luna trecută, o săptămână în spital, pentru a urma un nou tratament de dezalcoolizare. "Nu este nimic în neregulă cu mine atât timp cât nu pun mâna pe pahar. Singura persoană care poate să mă salveze sunt eu", a adăugat Gascoigne, 57 de selecţii în naţionala engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici