Arsenal strânge cureaua. Mikel Arteta anunţă că clubul londonez se va despărţi de mai mulţi jucătorilor în perioada de transferuri

  • Arsenal se va despărţi de mai mulţi jucătorilor în perioada de transferuri din ianuarie, spune managerul Mikel Arteta.
  • Mijlocaşul Mesut Ozil, al cărui contract expiră în vara anului 2021, a fost lăsat în afara echipei de Premier League şi Europa League în acest sezon.
  • Fundaşii Shkodran Mustafi şi Sead Kolasinac abia au prins câteva minute în acest sezon şi s-ar putea despărţi de Tunari, relatează Sky Sport.
624 afișări
Imaginea articolului Arsenal strânge cureaua. Mikel Arteta anunţă că clubul londonez se va despărţi de mai mulţi jucătorilor în perioada de transferuri

Arsenal strânge cureaua. Mikel Arteta anunţă că Arsenal se va despărţii de mai mulţi jucătorilor în perioada de transferuri

"Nu putem susţine numărul de jucători pe care îl avem", a spus Arteta.

„Există câţiva jucători care vor fi împrumutaţi şi vor pleca, aceasta este prioritatea. Atunci vom vedea dacă avem ocazia să aducem întăriri în poziţiile în care avem nevoie de ajutor", a adăugat mangerul.

Când a fost întrebat despre zvonurile conform cărora Kolasinac, fundaşul stâng din Bosniei-Herţegovina, este aproape de întoarcerea la fostul club Schalke, Arteta a spus: "Numărul de jucători pe care le avem în echipă în acest moment sunt cu adevărat mari, dar nu putem confirma încă nimic ".

Arsenal are trei jucători din prima echipă împrumutaţi - fundaşul central Konstantinos Mavropanos este la Stuttgart, în timp ce mijlocaşii Lucas Torreira şi Matteo Guendouzi sunt la Atletico Madrid şi, respectiv, la Hertha Berlin.

Tunarii sunt pe locul 13 în Premier League după 16 meciuri, după victoriile împotriva lui Brighton şi Chelsea, care au încheiat o serie de şapte meciuri fără victorie.

Aceştia primesc vizita clubului West Bromwich Albion aflat pe locul 19, pe 2 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici