Aston Villa se saltă din zona retrogradării după victoria cu Arsenal. „Tunarii” rămân blocaţi la mijlocul clasamentului în Premier League

  • Aston Villa câştigă trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării
  • Arsenal rămâne în afara competiţiilor europene, la jumătatea clasamentului
  • Egipteanul Trezeguet a marcat unicul gol al meciului
226 afișări
Imaginea articolului Aston Villa se saltă din zona retrogradării după victoria cu Arsenal. „Tunarii” rămân blocaţi la mijlocul clasamentului în Premier League

Sursa foto: profimedia

Aston Villa trage tare pentru a evita retrogradarea în Premier League. În penultima etapă a Premier League, au primit vizita lui Arsenal. După 27 de minute de joc, după o centrare din corner pentru Aston Villa, Trezeguet avea să marcheze unicul gol al meciului şi să aducă victoria nesperată pentru gazde.

Echipa lui Arteta s-a chinuit în repriza secundă şi nu şi-a regăsit pofta de joc. După înfrângerea din deplasare cu Aston Villa, Arsenal rămâne la jumătatea clasamentului, în afara locurilor care duc în competiţiile europene.

Arsenal păstrează totuşi o şansă să joace în Europa: finala cupei FA Cup contra rivalilor de la Chelsea, care se va juca pe stadionul Wembley pe 1 august.

 

Rezultatele etapei 37 în Premier League

21.07. 20:00 Watford 0 - 4 Manchester City (0 - 2)
20.07. 22:15 Wolves 2 - 0 Crystal Palace (1 - 0)
20.07. 20:00 Brighton 0 - 0 Newcastle (0 - 0)
20.07. 20:00 Sheffield Utd 0 - 1 Everton (0 - 0)
19.07. 18:00 Tottenham 3 - 0 Leicester (3 - 0)
19.07. 16:00 Bournemouth 0 - 2 Southampton (0 - 1)
18.07. 19:30 Norwich 0 - 2 Burnley (0 - 1)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici