Astra Giurgiu anunţă că a primit licenţa UEFA

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, vineri seară, că a primit licenţa pentru a evolua în cupele europene din partea Comisiei de Apel din cadrul Sistemului Naţional de Licenţiere.

209 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu anunţă că a primit licenţa UEFA

Astra Giurgiu anunţă că a primit licenţa UEFA (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"După un sezon în care a realizat maximul din punct de vedere al parcursului european, până acum, participând în grupele Europa League, clubul Astra poate spera într-o performanţă pe plan european şi în sezonul viitor! Asta pentru că, în şedinţa de vineri a Comisiei de Apel pentru acordarea Licenţei, clubul Astra a primit licenţa pentru a evolua în Europa! Speranţele într-un răspuns pozitiv al acestei instanţe au fost justificate, «Apelul» confirmând că Astra poate juca în Europa, decizia fiind luată de membrii comisiei «în unanimitate»!", a anunţat Astra Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Comisia de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere respinsese cererea de acordare a licenţei UEFA grupării Astra Giurgiu. Gruparea finanţată de Ioan Niculae nu a îndeplinit criteriul financiar, conform manualului de licenţiere, depunând actele prin care dovedea achitarea datoriilor după expirarea termenului.

Formaţia Astra Giurgiu ocupă în momentul de faţă locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici