Baschetbalista Sabrina Ionescu a suferit o accidentare teribilă la ultimul meci

  • Sabrina Ionescu a căzut pe gleznă în timpul partidei dintre New York Liberty şi Atlanta Dream din WNBA
  • Jucătoarea cu părinţi români a suferit o entorsă de gradul 3
  • Sabrina va putea reveni pe teren după aproximativ o lună
369 afișări
Imaginea articolului Baschetbalista Sabrina Ionescu a suferit o accidentare teribilă la ultimul meci

Baschetbalista Sabrina Ionescu a suferit o accidentare teribilă la ultimul meci

Sabrina Ionescu va lipsi aproape o lună din echipa lui New York Liberty, după ce a căzut pe gleznă în meciul cu Atlanta Dream. A scăpat la limită de ruptură. A suferit doar o entorsă.

Ghinionul Sabrinei a venit la puţin timp după debutul în cel mai puternic campionat feminin de baschet.

Sabrina Ionescu s-a născut în Statele Unite după ce familia ei a fugit din ţară imediat după Revoluţie. După ce a spart recorduri la Universitatea din Oregon, Sabrina a a fost cea mai bună jucătoare venită din colegiu în sezonul actual de WNBA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici