Bayern Munchen continuă în Liga Campionilor misiunea de salvare a sezonului ratat în Bundesliga

  • Bayern Munchen este a treia echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor.
  • Bavarezii au învins miercuri cu 1-0 pe Arsenal, pe teren propriu şi şi-au asigurat prezenţa în penultimul act cu scorul general de 3-2.
  • Golul nemţilor a fost marcat de Kimmich, în minutul 63.
304 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen continuă în Liga Campionilor misiunea de salvare a sezonului ratat în Bundesliga

Bayern este a treia echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor. Foto: X/FC Bayern München

Gazdele şi-au încercat prima dată şansa prin Musiala, al cărui şut din minutul 24, a fost respins în lateral de portarul Raya.

Odegaard şi Martinelli l-au pus apoi la încercare pe Neuer, aflat de fiecare dată la post.

Bayern a ratat cea mai mare ocazie de gol la două minute după pauză, cu o dublă bară, la aceaşi fază. Goretzka a trimis întâi mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap, mingea ricoşată fiind apoi retrimisă spre poartă de Guerreiro, al cărui şut a fost deviat în bara laterală de Saliba.

Dominarea bavarezilor s-a concretizat în minutul 63, Kimmich marcând cu capul din marginea careului de 6 metri, după centrarea lui Guerreiro.

Musiala a mai bifat o ocazie de a majora scorul, puţin înainte de final, în timp ce defensiva lui Bayern a rămas neînvinsă, aducând în cele din urmă calificarea.

Bayern Munchen va întâlni în semifinală câştigătoarea dintre Man City şi Real Madrid, care au jucat prelungiri la ora la care s-a încheiat meciul de la Munchen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici