Bayern Munchen l-a împrumutat pe James Rodriguez de la Real Madrid

Bayern Munchen a anunţat marţi pe site-ul oficial că l-a împrumutat pe mijlocaşul columbian James Rodriguez de la Real Madrid, pentru următoarele două sezoane, cu opţiunea de a-l transfera definitiv.

605 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen l-a împrumutat pe James Rodriguez de la Real Madrid

Bayern Munchen l-a împrumutat pe James Rodriguez de la Real Madrid

Conform AS, gruparea germană plăteşte 10 milioane de euro – câte cinci milioane pe sezon – pentru împrumutul lui James Rodriguez, iar opţiunea de transfer valorează 35,2 milioane de euro.

James Rodriguez va semna contractul cu Bayern Munchen după ce va îndeplini formalităţile medicale, notează site-ul grupării germane. Internaţionalul columbian va face parte din lotul echipei pentru stagiul de pregătire din China şi Singapore.

"Suntem încântaţi că am reuşit să finalizăm acest transfer. Aducerea lui James Rodriguez a fost cea mai mare dorinţă a antrenorului nostru Carlo Ancelotti, după perioada de succes pe care cei doi au petrecut-o împreună la Madrid", a declarat preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost golgheterul Campionatului Mondial din 2014, cu şase goluri, performanţă care i-a adus transferul de la AS Monaco la Real Madrid, pentru 75 de milioane de euro. În ultimii trei ani, a cucerit în două rânduri Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor, precum şi un titlu în La Liga.

În total, James a jucat în 111 meciuri pentru Real Madrid şi a reuşit 36 de goluri şi 41 de pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici