Gigi Becali, într-o "spovedanie publică": Îi iert pe Bonfim şi Ricardo, pot veni la antrenamente

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o "spovedanie publică", aşa cum a intitulat-o el, că îi va ierta pe jucătorii Bonfim şi Ricardo, care au fost scoşi temporar din lotul primei echipe, urmând ca antrenorul Sorin Cârţu să decidă dacă va apela la serviciile lor.

27 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, într-o "spovedanie publică": Îi iert pe Bonfim şi Ricardo, pot veni la antrenamente

Becali: Îi iert pe Bonfim şi Ricardo, pot veni la antrenamente (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Îi iert pe Bonfim şi pe Ricardo, de azi să vină la antrenamente, de mâine. Vine acum Cârţu la mine şi am să-i spun «iertare». Dacă vrea şi antrenorul. Din punctul meu de vedere, eu îi iert, dar depinde şi de antrenor", a spus Becali.

Jucătorii brazilieni ai echipei Steaua, Bonfim şi Ricardo, au părăsit cantonamentul grupării din Bulevardul Ghencea în seara de miercuri spre joi, după victoria cu Oţelul, scor 1-0, fără a anunţa conducerea tehnică. Ei au fost excluşi din lotul primei echipe pentru partida din deplasare, cu Sportul Studenţesc, câştigată de Steaua cu scorul de 2-1.

Finanţatorul stelist a menţionat că atacantul achiziţionat pentru sezonul viitor de la Universitatea Craiova, Mihai Costea, se va antrena de acum cu formaţia stelistă. "Mihai Costea se antrenează cu Steaua. Am vorbit cu Mititelu. Mi-a zis «mai bine îl iei de acum pentru că nu îi mai e mintea aici. Şi atunci, mai bine să fie linişte» Se supăra şi fratele lui, care ţine foarte mult la el, că îi mai spunea nu ştiu ce un alt coechipier, şi intra în râcă cu ei. Şi Florin a dat gol, ei mizează pe Florin acum", a mai spus Becali, care a precizat că nu se gândeşte la achiziţionarea lui Florin Costea.

Becali a anunţat că Maicon va rămâne la Steaua dacă gruparea "roş-albastră" se va folosi de cele şase puncte adunate prin golurile lui. "Nici acum nu sunt sigur că va rămân Maicon la Steaua. Dar a dat goluri care ne-au băgat şase puncte în buzunar şi dacă aceste puncte vor atârna la sfârşitul campionatului, el e norocul nostru şi va rămâne la Steaua", a explicat el.

Gigi Becali nu a renunţat la lupta pentru titlu în acest sezon. "Gândurile mele sunt la titlu. Azi mă gândeam să terminăm pe primul loc Steaua, Vaslui şi Galaţi, să avem acelaşi număr de puncte. Atunci se face clasamentul în trei, şi noi avem avantaj. Ei acum au osânză, dar nu mai au unt. Au scos tot untul. Asta am văzut şi la Timişoara, şi la Galaţi. Nu mai au forţă. Dar au osânza pe care îşi permit să o folosească. Steaua de acum scoate untul, a scos puţin până acum", a adăugat Becali.

Finanţatorul îşi doreşte ca Steaua să evolueze în Liga Campionilor în sezonul viitor pe Naţional Arena. "Îmi doresc mult să jucăm în Liga Campionilor anul acesta. Se face Naţional Arena. Să joci în Liga Campionilor, cu 50 - 60 de mii de suporteri, e frumos. N-am văzut până acum stadionul, o să-l văd când vom juca în Liga Campionilor", a menţionat el.

Gigi Becali a reafirmat că noul selecţioner al naţionalei României va fi Cosmin Olăroiu şi a explicat de ce crede acest lucru. "Am simţit asta din comportamentul lui Olăroiu. El nu refuza niciodată în viaţa lui Steaua. Mi-am dat seama că e ceva la mijloc. Nu avea nici angajament. Am făcut o legătură. Gino (n.r. - Gino Iorgulescu, fostul preşedinte al FC Naţional atunci când antrenor era Cosmin Olăroiu), foarte bun prieten cu Mircea Sandu. Şi am făcut o legătură cu performanţele pe care le-a avut Olăroiu. Ne trebuie un antrenor abil acum pentru că noi nu avem marfă. E complex acum să faci o echipă naţională, trebuie să alegi jucătorii în funcţie de cum se îmbină ei, nu numai cât de valoroşi sunt", a mai spus Becali, care a afirmat că Mirel Rădoi va reveni la echipa naţională când selecţioner va deveni Cosmin Olăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici