Bourceanu, întrebat dacă s-a gândit la patron: Aş prefera să nu răspund, pentru a nu se interpreta

Căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, a refuzat să răspundă la întrebarea dacă s-a gândit la patronul Gigi Becali, la sărbătorirea câştigării campionatului, care a avut loc marţi seară, la Arena Naţională, precizând că nu vrea să se interpreteze.

134 afișări
Imaginea articolului Bourceanu, întrebat dacă s-a gândit la patron: Aş prefera să nu răspund, pentru a nu se interpreta

Bourceanu, întrebat dacă s-a gândit la patron: Aş prefera să nu răspund, pentru a nu se interpreta (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Întrebat de reporterul DigiSport dacă el şi coechipierii săi s-au gândit la patron în momentele în care au sărbătorit, Bourceanu a răspuns: "E o întrebare foarte grea, la care aş prefera să nu răspund, pentru a nu se se interpreta."

Despre titlul câştigat, Alexandru Bourceanu a declarat că este foarte emoţionat şi că a trăit sentimente ce nu se pot descrie.

"Am încercat să tratăm meciul cât mai serios, am reuşit o victorie frumoasă şi cred că am încheiat cu fruntea sus acest campionat. A fost aproape perfect, am avut 2-3 înfrângeri, câteva alte necazuri, dar în rest a fost foarte bine. Pot spune că nu a fost obositor pentru că am câştigat un trofeu. Pentru mine cel mai important meci, de fapt cel mai drag, este cu Rapid, când am reuşit primul gol şi primul derbi la Steaua. Va fi o noapte foarte lungă şi abia aştept să mă descalţ pentru că mă dor tălpile. E prematur să mă pronunţ dacă rămân la Steaua", a afirmat Bourceanu.

Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, marţi seară, la Arena Naţională, la finalul ultimului meci al sezonului, cu FC Braşov, scor 4-0.

Gigi Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, la sărbătorirea titlului de campioană, care a avut loc la Arena Naţională, că dedică acest trofeu finanţatorului Gigi Becali şi familiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici