Bradley Wiggins nu va participa în Turul Franţei

Rutierul britanic Bradley Wiggins, câştigător al Turului Franţei în 2012, nu va participa la ediţia din acest an a competiţiei franceze, a anunţat, vineri, echipa Sky.

243 afișări
Imaginea articolului Bradley Wiggins nu va participa în Turul Franţei

Bradley Wiggins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Brad nu va fi refăcut la timp pentru Turul Franţei", a declarat managerul general al echipei Sky, Dave Brailsford, precizând că sportivul a avut mai întâi o infecţie pulmonară, iar apoi dureri la un genunchi.

Ciclistul londonez în vârstă de 33 de ani nu va participa nici la Criterium du Dauphiné (2-9 iunie) şi nici la Turul Elveţiei (8-16 iunie), ultimele două curse din calendarul mondial, înaintea Turului Franţei.

"Este o pierdere mare, dar ţinând cont de circumstanţe nu îl putem folosi", a spus Brailsford.

Bradley Wiggins s-a retras din Turul Italiei la 17 mai, din cauza unei infecţii pulmonare, şi de atunci nu a mai concurat.

Turul Franţei 2013 va avea loc în perioada 29 iunie - 21 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici