„Ceasornicarii” elveţieni îmblânzesc „leii africani” prin golul unui fotbalist născut în Camerun

Primul meci al Grupei G la Cupa Mondială, dintre Elveţia şi Camerun, s-a încheiat cu victoria la limită a naţionalei „Ţării Cantoanelor”, pentru care a marcat Breel Embolo, jucător naturalizat elveţian, născut în Camerun, care a ales să nu se bucure pentru reuşita sa.

211 afișări
Imaginea articolului „Ceasornicarii” elveţieni îmblânzesc „leii africani” prin golul unui fotbalist născut în Camerun

„Ceasornicarii” elveţieni îmblânzesc „leii africani” prin golul unui fotbalist născut în Camerun

Camerunezii au fost primii care au ameninţat periculos poarta adversă (min. 10), Yann Sommer fiind nevoit să intervină pentru a respinge şutul lui Bryan Mbeumo din interiorul careului. Ekambi, pe fază, a reluat puternic mingea respinsă în faţă, însă peste poartă.

Prima repriză a fost săracă în faze de poartă, niciuna din echipe nereuşind să îşi procure ocazii importante.

Imediat după reluare, Breel Embolo, jucător născut în Camerun, dar care acum reprezintă Elveţia, a deschis scorul pentru naţionala „Ţării Cantoanelor”. El a înscris din faţa porţii, în minutul 48, din pasa lui Xherdan Shaqiri, alegând apoi să nu celebreze reuşita, din respect pentru ţara sa natală.

Andre Onana şi-a salvat apoi echipa, în minutul 66, de un al doilea gol, când Vargas a şutat plasat, portarul camerunez intervenind spectaculos.

Seferovici a avut şi el şansa de a majora la 2-0, în minutele suplimentare de joc, dar nu a profitat, şutul său fiind blocat de apărarea africanilor.

În ciuda faptului că au avut mai multe şuturi pe spaţiul porţii (4 vs 3), camerunezii nu au reuşit să marcheze, elveţienii preluând astfel temporar şefia clasamentului grupei G, în care tot joi se mai joacă partida dintre Brazilia şi Serbia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici