Chivu va comenta din studioul Sky meciul AS Roma - Manchester City

Cristian Chivu va fi prezent, miercuri, în studioul Sky Italia, pentru a comenta meciul pe care fosta sa echipă, AS Roma, îl va disputa, de la ora 21.45, pe teren propriu, cu Manchester City, în ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul insideroma.com.

79 afișări
Imaginea articolului Chivu va comenta din studioul Sky meciul AS Roma - Manchester City

Chivu va comenta din studioul Sky meciul AS Roma - Manchester City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul căpitan al echipei naţionale a jucat la AS Roma între 2003 şi 2007, înainte de a trece la Inter Milano, echipă cu care a reuşit în 2010 să câştige Liga Campionilor.

Cristian Chivu, retras din activitate în acest an, a mai fost invitat de Sky să comenteze derbiul AC Milan - Internazionale Milano, din 23 noiembrie, din etapa a XII-a a campionatului Italiei.

Înaintea ultimei etape a Grupei E, trei formaţii, AS Roma, Manchester City şi ŢSKA Moscova, se află la egalitate, cu câte cinci de puncte, după cinci meciuri. Singura echipă calificată în optimile de finală, din această grupă, este Bayern Munchen, care ocupă primul loc, cu 12 puncte.

Bayern şi ŢSKA se întâlnesc, la Munchen, în cealaltă partidă a grupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici