Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie

Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a fost distrusă de două obuze de artilerie, a declarat directorul general al grupării ucrainene, Serghei Palkin, conform agenţiei Itar-Tass.

337 afișări
Imaginea articolului Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie

Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie (Imagine: shakhtar.com)

"Din fericire nimeni nu a fost rănit. Însă baza este distrusă. Nu am idee ce va urma. În primul rând războiul trebuie să se termine", a spus Palkin.

Potrivit site-ului oficial al clubului din Doneţk, obuzele de artilerie au lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă clădirea în care, înainte de începerea conflictului din regiune, jucătorii lui Lucescu stăteau în cantonament.

În urmă cu o săptămână, şi la stadionul Donbass al echipei Şahtior au avut loc două explozii puternice, înregistrându-se pagube semnificative.

În prezent, echipa Şahtior este cazată şi se antrenează la Kiev şi joacă meciurile de pe teren propriu la Lvov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici