Claudiu Niculescu va absenta trei săptămâni

Jucătorul formaţiei U Cluj, Claudiu Niculescu, a suferit o microleziune fibrilară la gamba piciorului stâng, care-l va ţine în afara terenului pentru ultimele trei etape ale Ligii I la fotbal.

84 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu va absenta trei săptămâni

Claudiu Niculescu va absenta trei săptămâni (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Conform doctorului echipei U Cluj, Lucian Gherguş, perioada de recuperare în cazul lui Claudiu Niculescu este aproximată la trei săptămâni. "Niculescu a suferit o microleziune fibrilară. Perioada de recuperare este de aproximativ trei săptămâni, aşa că cel mai probabil sezonul este încheiat pentru el", a declarat Gherguş pentru MEDIAFAX.

Niculescu s-a accidentat în minutul 27 al partidei câştigate de echipa sa, 2-0, contra Sportului Studenţesc, la o fază în care a încercat să dribleze doi adversari.

Un alt fotbalist al Universităţii Cluj, Nicola Ascoli, s-a operat la o clinică din Torino, după fractura de peroneu şi ruptura parţială a ligamentelor încrucişate suferită la piciorul drept, în timpul partidei cu FC Timişoara. Potrivit oficialilor echipei, jucătorul se va recupera la baza de pregătire a clubului Juventus Torino. "Intervenţia chirurgicală a decurs bine, suntem foarte mulţumiţi de toate aspectele. Ascoli se va recupera la baza de pregătire a lui Juventus Torino", a explicat medicul Lucian Gherguş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici