Cluj: Peste 3.200 de alergători din 22 de ţări sunt aşteptaţi la Maratonul Internaţional AROBS

Peste 3.200 de alergători din 22 de ţări sunt aşteptaţi, duminică, la Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca, urmând să se întreacă în patru probe, maraton, semimaraton, maraton ştafetă şi o cursă destinată copiilor, pe o distanţă de doi kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

145 afișări
Imaginea articolului Cluj: Peste 3.200 de alergători din 22 de ţări sunt aşteptaţi la Maratonul Internaţional AROBS

Cluj: Peste 3.200 de alergători din 22 de ţări sunt aşteptaţi la Maratonul Internaţional AROBS

Horaţiu Morar, organizator al competiţiei din partea Asociaţiei Runners Club, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că startul probelor se va da pe stadionul Cluj Arena, iar o parte din zona centrală a oraşului va fi închisă circulaţiei.

"La Maratonul Internaţional AROBS de la Cluj-Napoca, programat duminică, sunt aşteptaţi peste 3.200 de alergători din 22 de ţări. Aceştia se vor întrece în patru probe, maraton, semimaraton, maraton ştafetă şi o cursă destinată copiilor, pe o distanţă de doi kilometri. Premiile totale se ridică la 35.000 de lei. Startul probelor se va da pe stadionul Cluj Arena unde va avea loc şi sosirea, iar traseul maratonului se întinde în tot centrul oraşului. O parte din zona centrală va fi închisă circulaţiei începând cu ora 06.00. La Maratonul Internaţional sunt aşteptaţi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, dar şi primarul Emil Boc, acesta din urmă urmând să premieze primul sportiv clujean care trece linia de sosire a maratonului", a spus Morar.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, vor avea loc demonstraţii cu câini de salvare, ateliere foto sau de fotbal american, demonstraţii de motociclism viteză, iar duminică vor avea loc diverse concerte de muzică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici