Comitetul Executiv al FRF ia în discuţie rămânerea unui număr de 18 echipe în Liga I. Dragomir a părăsit nervos şedinţa

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal ia în discuţie propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal în ceea ce priveşte posibilitatea rămânerii unui număr de 18 echipe în viitoarea ediţie a Ligii I. Dumitru Dragomir a părăsit nervos şedinţa.

749 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv al FRF ia în discuţie rămânerea unui număr de 18 echipe în Liga I. Dragomir a părăsit nervos şedinţa

Comitetul Executiv al FRF ia în discuţie rămânerea unui număr de 18 echipe în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a părăsit nervos şedinţa Comitetului Executiv al FRF, care se desfăşoară la Casa Fotbalului şi la ora transmiterii acestei ştiri.

Dragomir a venit la sediul federaţiei însoţit de Cătălin Ciubotă, avocatul LPF care s-a ocupat de negocierea contractului pentru drepturile TV ale partidelor din Liga I şi care este în continuare prezent la şedinţa Comitetului Executiv.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, Dragomir a răspuns cu iritare: "Nu mă interesează, domne. Nu vreau să vorbesc cu nimeni".

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal ia în discuţie propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal în ceea ce priveşte posibilitatea rămânerii unui număr de 18 echipe în viitoarea ediţie a Ligii I, au declarat pentru MEDIAFAX, surse din cadrul C.Ex.

"E pe ordinea de zi a Comitetului Executiv solicitarea ligii de a rămâne 18 echipe în Liga I. Cu un pomelnic în opt pagini făcut de ligă. Dacă se va vota vom vedea. Să vedem şi cum o să se voteze. Sunt multe lucruri care trebuie să se voteze astăzi, şi omologarea rezultatelor ligilor, care sunt încheiate, dar nu sunt încheiate. Noi ne strângem să omologăm clasamentele, dar care clasamente? Că nu avem încă o comunicare de la TAS. Cel mult omologhezi rezultatele, aşa cum s-a încheiat campionatul, dar nu poţi decide cum se va disputa viitoarea ediţie de campionat", a declarat sursa citată.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, militează pentru o primă ligă cu 16 sau 17 echipe, câte au rămas după procesul de licenţiere, în timp ce Dragomir doreşte 18 echipe în primul eşalon, ca în sezonul trecut, pentru a nu fi afectat contractul cu deţinătorii drepturilor TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici