Craiova va juca meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin

Membrii Consiliului Local Drobeta Turnu Severin au aprobat, miercuri dimineaţă, asocierea cu Universitatea Craiova privind folosirea stadionului "Municipal" pentru partidele pe care echipa antrenată de Eugen Neagoe le va disputa în Liga I.

151 afișări
Imaginea articolului Craiova va juca meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin

Craiova va juca meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Acordul este valabil până la finele sezonului 2011-2012, primul meci oficial pe care Universitatea Craiova ar putea să îl dispute la Drobeta Turnu Severin fiind cel cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XIV-a a Ligii I.

La 15 noiembrie, de la ora 13.00, echipa antrenată de Eugen Neagoe va participa la inaugurarea arenei din Drobeta Turnu Severin, fiind programat un meci amical cu Dinamo Bucureşti.

Primarul oraşului Drobeta Turnu Severin a declarat că speră ca Universitatea Craiova să fie susţinută la meciurile de pe teren propriu de 20.000 de suporteri.

"Este o onoare pentru noi să putem găzdui Universitatea Craiova la Severin. Nu aveam de ce să ne opunem şi sunt convins că echipa va avea rezultate pe noul stadion şi cu siguranţă va fi susţinută la fiecare meci de peste 20.000 de spectatori. «Campioana unei mari iubiri» nu este numai a craiovenilor, ci a tuturor oltenilor şi este o echipă emblematică pentru întreg fotbalul românesc. Cel mai probabil, în 21 noiembrie, partida Universitatea Craiova - Ceahlăul va fi prima oficială pe stadionul din Severin", a spus primarul Constantin Gherghe.

Stadionul "Municipal" din Drobeta Turnu Severin a intrat din toamna trecută într-un amplu proces de modernizare, care se va finaliza anul viitor, când va fi montată şi instalaţia de nocturnă. Până în prezent investiţia a costat peste trei milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici