Cristian Pustai: Mai avem şanse şi trebuie să credem în continuare

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat joi seară, după remiza cu Hapoel Tel Aviv, scor 1-1, că în urma acestui rezultat israelienii sunt favoriţi înaintea returului, însă a subliniat că el şi elevii săi trebuie să creadă în continuare în şansa lor.

101 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai: Mai avem şanse şi trebuie să credem în continuare

Pustai: Mai avem şanse şi trebuie să credem în continuare

"Se putea mai mult, având în vedere faptul că am deschis scorul destul de repede, dar rezultatul este echitabil, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Rezultatul ne mai diminuează din şanse. Suntem însă în luptă. Am sperat mai mult de la Nicoară, speram să vină cu un plus, din păcate nu s-a văzut acel plus. Hapoel are acum prima şansă. Noi am reuşit pe alocuri să facem presing destul de avansat. Mai avem şanse şi trebuie să credem în continuare. Dacă vrem să fim în Europa trebuie să arătăm ca o echipă europeană. Şi acest 1-1 poate fi dătător de speranţe. Este bine că încă ne păstrăm şansele de calificare", a spus Pustai la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Hapoel Tel Aviv, Ran Ben Simon, s-a declarat foarte mulţumit de rezultat. "Sunt foarte mulţumit de rezultat. Este foarte bun pentru noi acest rezultat în deplasare. Trebuie să jucăm foarte inteligent în retur. Pandurii este o echipă de bună calitate, dar acest este ultimul compliment pe care i-l fac", a afirmat Ran Ben Simon, la Digi Sport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, joi seară, la Cluj Napoca, scor 1-1 (1-1), cu echipa israeliană Hapoel Tel Aviv, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile partidei au fost marcate de Nistor '4, respectiv Sasha '30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici