Cristian Tudor Popescu, campionul României la tenis seniori 55+

Cristian Tudor Popescu, senior editor gândul , a câştigat duminică, la Satu Mare, Campionatele Naţionale de Tenis pentru seniori la categoria de vârstă 55+. 140 de jucători au luat parte la ediţia din 2011 a Naţionalelor de seniori, un turneu de grad IV trecut atât în calendarul FR de Tenis cât şi în cel al Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF).

2199 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu, campionul României la tenis seniori 55+

Cristian Tudor Popescu, campionul României la tenis seniori 55+ (Imagine: www.gandul.info)

Noul campion de tenis al României a avut nevoie de trei ore de joc pentru un 6-4, 3-6, 7-6(6), scor cu care l-a învins pe Petru Santei, reputatul fost profesionist, nimeni altul decât campionul de anul trecut, relatează Gândul.

Acesta a fost cel de-al cincilea turneu din circuitul FRT câştigat de CT Popescu în acest an, după victoriile de la Târgovişte, Bucureşti( "Memorialul Tache Caralulis"), Suceava şi Câmpulung Muscel.

"Am observat că în provincie interesul pentru astfel de turnee este mai mare decât în Bucureşti. Iar la Satu Mare, spre exemplu, în ziua finalelor erau peste o sută de oameni în jurul terenului de tenis", a spus CTP, încântat să vadă cât de importante sunt pentru popularizarea tenisului în România aceste turnee de seniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici