Dan Petrescu ar putea reveni în Rusia, la Kuban Krasnodar

Antrenorul echipei Al-Arabi, Dan Petrescu, ar putea reveni în Rusia pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Kuban Krasnodar, a scris, luni seară, publicaţia Sport Express.

292 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu ar putea reveni în Rusia, la Kuban Krasnodar

Dan Petrescu ar putea reveni în Rusia, la Kuban Krasnodar (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conducerea clubului rus nu este mulţumită de actualul antrenor al echipei, Viktor Goncearenko, care întâmpină dificultăţi în a se impune în faţa jucătorilor.

Kuban, echipă la care evoluează atacantul Gigel Bucur, a remizat, vineri, scor 2-2, pe teren propriu, cu Rostov, în etapa a doua a campionatului, după ce a învins în prima rundă, tot acasă, cu scorul de 2-0, pe UFA.

Petrescu a semnat la începutul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar, dar ruşii scriu că românul ar fi de acord să-şi rezilieze înţelegerea pentru a reveni la Kuban.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregătit echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, când formaţia evolua atunci în liga a II-a, până în 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei după primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care să-i asigure participarea în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici