DINAMO a învins RAPID, scor 1-0, şi a câştigat CUPA ROMÂNIEI - GALERIE FOTO

Echipa Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 13-a oară în istorie, după ce a învins formaţia Rapid, cu scorul de 1-0 (0-0), în finala competiţiei disputată miercuri seară, pe Arena Naţională. Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap de la circa patru metri, după o pasă de pe partea stângă a lui Curtean.

3914 afișări
Imaginea articolului DINAMO a învins RAPID, scor 1-0, şi a câştigat CUPA ROMÂNIEI - GALERIE FOTO

DINAMO a învins RAPID, scor 1-0, şi a câştigat CUPA ROMÂNIEI (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Atacanţii Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au ridicat Cupa României-Timişoreana, trofeul fiind înmânat de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu.

Dinamoviştii au primit medaliile de campioni după premierea adversarilor din finală şi a brigăzii de arbitri.

De asemenea, jucătorii dinamovişti au primit din partea sponsorului competiţiei un cec în valoare de 265.000 de euro.

În urma acestui rezultat, Dinamo a egalat Rapid la trofee, ambele echipe câştigând de 13 ori Cupa României.

GALERIE FOTO

Dinamo: Naumovski - Luchin, D.Grigore, Moţi, Scarlatache - Curtean, Rus, Kone, Alexe (Pulhac '67) - Niculae (Ţucudean '81), Dănciulescu (C. Munteanu '71). Antrenor: Dario Bonetti

Rapid: Coman - Roman, M. Antonio, Oros, Bozovici - Teixeira, Alexa (Ioniţă '80), N. Grigore - Deac, Herea (Pancu '74), Surdu (Grigorie '59). Antrenor: Răzvan Lucescu

Cartonaşe galbene: M. Niculae '68, Naumovski '90+6 / Grigorie '71, Oros '90+2

Meciul a fost arbitrat de o brigadă italiană, cu Daniele Orsato la centru, ajutat de Nicola Nicoletti şi Massimiliano Grilli. Rezervă a fost Paolo Valeri.

Înainte de meci, galeria dinamovistă a afişat un banner uriaş pe care scria: "Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis", iar din steguleţe fanii au scris "Ultraşi liberi".

Fanii dinamovişti au mai afişat şi alte bannere: "Fenomentul moare, dormim în continuare", "Cupe şi campionate, o cotă bună le face uitate" sau "Singurul meci pe care îl mai credeam curat a fost cel în v-aţi prostituat".

Suporterii rapidişti au prezentat un banner pe care scris: "Cea mai tare frecvenţă din lume", iar din plăcuţe a fost formată cifra: 1923.

"Rapid nu e pe gustul puterii", "Pe 300 dintre voi vă cunoaştem, restul cine sunteţi?" au fost alte bannere ale fanilor giuleşteni.

În festivitatea de dinaintea partidei, două steaguri imense ale celor două echipe au fost desfăşurate pe teren.

În prima repriză, din galeria echipei Rapid s-au aruncat mai multe petarde şi o torţă la Tribuna I, iar din peluza dinamovistă s-a aruncat o fumigenă.

Ambele galerii au scandat: "Mitică la puşcărie".

În minutul 44 al meciului, secunzii lui Dario Bonetti au fost trimişi în tribună.

La partidă au fost prezenţi circa 50.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici