Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

Concordia Chiajna a câştigat, sâmbătă, meciul din deplasare cu Dinamo Bucureşti, scor 1-0, în cadrul etapei a zecea din Liga 1 de fotbal.

648 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, scor 0-1, în etapa a zecea din Liga 1 de fotbal

A marcat: / Cristescu 33'. În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Concordia Chiajna a urcat pe poziţia a 10-a, cu 11 puncte.

Dinamo: Brănescu - Hanca (Mahlangu 71'), Popescu, Maric, Filip - Nistor (Romera 63'), Busuladzic, Palic - Rotariu (P. Petre 81'), Nemec, Lazăr. Antrenor: Ioan Andone.

Concordia: Bălgrădean - Bărboianu, Tincu, Albu, Bucurică (Roşu 47') - Feussi, R. Costin, Cristescu (Serediuc 87'), Grădinaru - Buleică - M. Constantinescu (Pena 43'). Antrenor: Emil Săndoi.

0-1: Marian Cristescu deschide scorul pe fondul unei lejerităţi în apărarea lui Dinamo. Buleică a urcat pe stânga, a centrat perfect, Cristescu a venit nemarcat şi a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Cartonaşe galbene: Nemec 42', Mahlangu 90+3' / Feussi 59'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Alexandru Tudor, Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe; rezervă: Andrei Antonie (toţi din Bucureşti).

Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti), Cătălin Cursaru (Ploieşti).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici