Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF

Dumitru Dragomir a fost reales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în cadrul Adunării Generale ce a avut loc luni, a anunţat ofiţerul de presă al forului, Adrian Ionescu.

258 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF

Dumitru Dragomir, reales preşedinte al LPF (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Dragomir a fost reales cu 16 voturi pentru şi o abţinere - clubul Unirea Urziceni. De la Adunarea Generală a lipsit reprezentantul grupării Pandurii Târgu Jiu.

Dumitru Dragomir este preşedintele LPF din 1996, el fiind reales în această funcţie în octombrie 2000 şi noiembrie 2005.

Dragomir: Voi colabora cu aceeaşi echipă la conducerea LPF

Dragomir, a declarat, în conferinţa de presă ce a urmat Adunării Generale în care a fost reales la şefia LPF, că va colabora la conducerea forului cu aceeaşi echipă ca în mandatul precedent.

"Voi avea aceeaşi echipă pe care am avut-o şi până acum. Sunt aceiaşi doi vicepreşedinţi, Iosif Robi Urs şi Alexandru Boc, acelaşi secretar general, Valentin Alexandru şi acelaşi director economic, Alexandru Popescu, sunt oameni de încredere", a spus Dragomir.

După ce a fost singurul candidat, preşedintele LPF a afirmat, în glumă, că realegerea în funcţie a reprezentat o surpriză pentru el. "Azi, în Adunarea Generală am fost reales în funcţia de preşedinte pentru următorii patru ani. E o surpriză plăcută, mă simt în al nouălea cer. Am avut emoţii, pentru că a fost un membru lipsă şi un altul s-a abţinut. Acum mă duc acasă să mă îmbăt cum nevastă-mea. Când eşti recunoscut ca o autoritate, ca un om care face treabă, e normal că se votează omul. Eu sunt conştient că s-a votat omul Mitică Dragomir, pentru că omul sfinţeşte locul. Eu am fost prieten cu toată lumea, am fost echidistant. De supărat, o să-i mai supăr eu, că aşa se întâmplă, dar sunt un luptător şi mă voi lupta în continuare", a completat Dragomir.

Întrebat dacă îşi mai doreşte un nou mandat, Dragomir a răspuns: "Depinde ce mandat, eu îmi doresc un mandat sportiv".

Oficialul LPF a menţionat că nu este supărat pe cluburile Unirea Urziceni, care s-a abţinut de la vot, şi Pandurii Târgu Jiu, care nu a participat la Adunarea Generală. "Nu sunt deloc supărat că s-a abţinut Unirea Urziceni. A fost un vot democratic, e normal să aibă alte preferinţe. Cei de la Pandurii n-au venit, ca să nu voteze împotrivă, au fost diplomaţi. Eu am vorbit cu Marin Condescu, nu-i port pică, aş fi un om mic, dacă i-aş purta pică. Nu m-am certat cu Condescu şi nu e supărat pe mine. Ieri, când am vorbit cu el, nu era supărat. Fiecare are dreptul să gândească şi să susţină pe cine vrea", a subliniat Dragomir.

Dumitru Dragomir a declarat că va posta pe site-ul oficial al LPF programul său. "E un program de care mă voi ţine şi o să fie pus pe site", a adăugat Dragomir, care a precizat că de când este preşedinte la LPF nu a avut parte de o aşa Adunare Generală liniştită.

Dragomir a mai spus că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a cerut, luni, să fie dezbătută problema arbitrajului, dar aceasta se va discuta în următoarea Adunare Generală a LPF, programată în luna decembrie.

La Adunarea Generală a LPF au asistat şi Adalbert Kassai, din partea Federaţiei Române de Fotbal, şi Vasile Avram, din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici