Eduard Grosu, locul cinci în etapa a 13-a a Turului Italiei

Rutierul Eduard Grosu (Nippo-Vini Fantini) s-a clasat, vineri, pe locul cinci în etapa a 13-a a Turului ciclist al Italiei, desfăşurată pe distanţa de 147 de kilometri, între Montecchio Maggiore şi Jesolo, informează site-ul oficial al competiţiei.

438 afișări
Imaginea articolului Eduard Grosu, locul cinci în etapa a 13-a a Turului Italiei

Eduard Grosu (Imagine: Facebook)

Grosu a fost cronometrat cu timpul 3:03:08.

Primul s-a clasat italianul Sacha Modolo (Lampre-Merida), tot cu timpul 3:03:08.

"Am pierdut un pic de teren în ultimul viraj. Trebuie sa am lângă mine un coechipier, pe Stacchiotti, care să mă ducă în plasă pe ultimii 500 de metri, dar a fost implicat în căzătura din ultimii patru kilometri. În mod normal, aveam picioare şi pentru victorie. Apoi rusul Porşev m-a strâns la margine şi mi-a tăiat accelerarea. Poate că aş fi terminat pe trei. Mai am două etape cu posibilă sosire la sprint pentru a încerca o victorie", a declarat Eduard Grosu pentru Digi Sport.

Al doilea român participant în Turul Italiei, Serghei Ţvetcov (Androni-Sidermec) a încheiat etapa de vineri pe locul 152 (3:05:55).

În clasamentul general conduce italianul Fabio Aru de la Astana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici