Euro 2016: Zlatan Ibrahimovic: Nu s-a întâmplat nimic cu Chiellini, altfel era la spital acum

Naţionala Suediei a pierdut, scor 0-1, în faţa Italiei, meci din etapa a doua a grupei E, după un gol marcat de Eder în minutul 88, iar, la final, Zlatan Ibrahimovic a declarat că rezulatul înregistrat demonstrează că, împotriva unei echipe mari cum e Italia, trebuie să fi concentrat 90 de minute.

1163 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Zlatan Ibrahimovic: Nu s-a întâmplat nimic cu Chiellini, altfel era la spital acum

Euro 2016: Zlatan Ibrahimovic: Nu s-a întâmplat nimic cu Chiellini, altfel era la spital acum

După acest rezultat, suedezii rămân cu doar un singur punct obţinut după două partide, la egalitate cu Irlanda, care va juca împotriva Belgiei, sâmbătă, de la ora 16:00.

"Acest joc demonstrează faptul că, împotriva unei echipe mari precum Italia trebuie să fii concentrat timp de 90 de minute, altfel rişti să se întâmple ce s-a întâmplat astăzi. Nu sunt de ajuns 88 de minute, trebuie să fii conectat tot jocul", a spus Ibrahimovic după meci.

În timpul partidei, Ibahimovic a fost deranjat de o intrare dură a fostului său coleg de Juventus, Giorgio Chiellini, asupra lui John Guidetti, dar, la finalul partidei, Ibrahimovic a spus că "totul este în regulă" între el şi fundaşul lui Juventus, altfel Chielini ar fi fost deja la spital.

"Totul este în regulă, nu s-a întâmplat nimic. Altfel, Chiellini ar fi fost la spital acum", a spus Zlatan la finalul meciului, citat de site-ul UEFA.

Suedia mai are de jucat un singur meci în grupa E a Campionatului European, împotriva Belgiei, pe 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Allianz Riviera din Nisa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici