Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupţie

Faptele de care este acuzată Garbiela Gângoe-Simion, reprezentanta firmei care a evaluat marca Steaua, s-au petrecut în perioada iulie 2015 - februarie 2016, în timp ce evaluare mărcii Steaua s-a făcut începând cu august 2015, când a fost semnat contractul.

7362 afișări
Imaginea articolului Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupţie

Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru fapte de corupţie (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Marca Steaua a fost evaluată la începutul acestui an, la 57,3 de milioane de euro. Firma care s-a ocupat de acest proces a fost SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Gabriela Gângoe-Simion şi a primit din partea CSA Steaua Bucureşti suma de 287 730 de lei.

Conform Evenimentului Zilei, Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, fiind suspectată de fapte de corupţie, în "Dosarul Murgeanu". Aceasta este bănuită că i-ar fi dat mită 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, fost consilier prezidenţial, pentru ca primăria sectorului 5 să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică.

Cei doi au fost reţinuţi miercurea trecută, pentru 30 de zile, chiar în timpul în care patronul echipei Steaua Bucureşti, George Becali se întâlnea cu reprezentanţii MApN

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici