FC Steaua a reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ţucudean şi Gabriel Matei

Conducerea FC Steaua a reziliat pe cale amiabilă contractele cu atacantul George Ţucudean şi fundaşul Gabriel Matei, informează gruparea roş-albastră pe contul oficial de Facebook.

112 afișări
Imaginea articolului FC Steaua a reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ţucudean şi Gabriel Matei

FC Steaua a reziliat pe cale amiabilă contractele cu Ţucudean şi Gabriel Matei (Foto: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui George Ţucudean şi Gabriel Matei. Clubul nostru le mulţumeşte celor doi jucători pentru contribuţia adusă la obţinerea de trofee în ultimele sezoane şi le urează mult succes şi pe viitor", se arată pe site-ul de socializare citat.

Cei doi jucători nu au făcut parte din planurile lui Mirel Rădoi de la preluarea conducerii echipei de către acesta din vara acestui an. În vârstă de 24 de ani, Ţucudean va reveni la formaţia engleză Charlton Athletic de unde fusese împrumutat la Steaua în luna ianuarie.

Gabriel Matei, transferat în 2011 de Steaua de la Pandurii Târgu Jiu, nu a reuşit să se impună la gruparea roş-albastră, el fiind împrumutat în returul ediţiei trecute a Ligii I la FC Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici