FC Timişoara, sancţionată cu 20.000 de lei de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat cu 20.000 de lei penalitate financiară clubul FC Timişoara deoarece la finalul partidei cu Poli Iaşi un suporter a pătruns pe teren şi a înscris în poarta formaţiei oaspete.

10 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara, sancţionată cu 20.000 de lei de Comisia de Disciplină

FC Timişoara, sancţionată cu 20.000 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al LPF, comisia l-a sancţionat de asemenea pe medicul echipei FC Timişoara, Tymour Almadi, cu suspendare pentru două luni şi o penalitate sportivă de 13.600 lei.

Clubul Rapid a fost sanţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 lei pentru că în partida de pe teren propriu cu Unirea Urziceni suporterii săi au aruncat cu petarde în tribune.

Pentru încălcări ale dispoziţiilor ROAF în partida cu FC Vaslui, gruparea Gaz Metan Mediaş a primit avertisment. Comisia de Disciplină a mai ratificat sancţiunile disciplinare ale clubului FC Vaslui asupra jucătorilor Neven Markovici, Hristijan Kirovski şi Marko Ljubinkovici.

În cazurile FRF versus Adrian Mititelu şi FRF versus Marian Iancu, membrii comisiei au acordat un nou termen pentru 10 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici