Federaţia Internaţională de Atletism: Controale sangvine pentru toţi atleţii participanţi la Campionatele Mondiale

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, programul antidoping pentru Campionatele Mondiale de la Moscova (10-18 august), printre măsuri numărându-se şi teste sangvine pentru toţi sportivii participanţi.

154 afișări
Imaginea articolului Federaţia Internaţională de Atletism: Controale sangvine pentru toţi atleţii participanţi la Campionatele Mondiale

Federaţia Internaţională de Atletism: Controale sangvine pentru toţi atleţii participanţi la Campionatele Mondiale

IAAF a precizat că, înaintea competiţiei, toţi atleţii participanţi vor fi testaţi pentru parametrii sangvini ABP şi că sunt anticipate aproximativ 60 de teste de urină pentru detectarea EPO.

În timpul competiţiei, se vor efectua 450-500 de teste de urină, inclusiv analize EPO şi IRMS.

Forul mondial a anunţat că în 2013, până în data de 16 iulie, IAAF a realizat 787 de teste de urină în competiţii şi 929 în afara competiţiilor. Testele sangvine au fost în acest an în număr de 864.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici