Fostul ciclist Jan Ullrich a fost arestat în Insulele Baleare

Fostul ciclist Jan Ullrich, singurul german câştigător al Turului Franţei, în 1997, a fost arestat vineri în Insulele Baleare, fiind suspectat că a intrat cu forţa în casa vecinului său şi că l-a ameninţat.

1968 afișări
Imaginea articolului Fostul ciclist Jan Ullrich a fost arestat în Insulele Baleare

Fostul ciclist Jan Ullrich a fost arestat în Insulele Baleare

Til Schweiger, partea vătămată, este un regizor şi actor german care a povestit celor de la Bild despre problemele fostului rutier.

Reputaţia lui Jan Ullrich a fost pătată după ce acesta a fost implicat în afacerea Puerto de dopaj organizat. În anul 2013, neamţul a mărturisit că s-a dopat.

Fostul ciclist a ajuns însă în pragul depresiei în momentul în care a fost părăsit de soţia lui, Sara Steinhauser, lângă care a stat 13 ani.

"Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţă şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină", a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

Avocatul fostului mare ciclist, Wolfgang Hoppe, a dezvăluit că Ullrich a făcut toate demersurile necesare pentru a merge la o clinică de dezintoxicare.

Fostul rutier a câştigat Turul Spaniei în 1999 şi a fost campion olimpic în 2000 la Sydney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici