Fostul rutier Greg Lemond, spitalizat după un accident rutier

Fostul rutier american Greg Lemond, câştigător a trei ediţii ale Turului Franţei, a fost rănit la spate şi spitalizat după un accident rutier, în apropierea locuinţei sale din Minnesota, a anunţat, vineri.

115 afișări
Imaginea articolului Fostul rutier Greg Lemond, spitalizat după un accident rutier

Greg Lemond (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Velonation, fostul campion, în vârstă de 51 de ani, nu-şi aminteşte de accident. El a fost rănit la spate, iar soţia lui spune că va fi nevoit să poarte un corset timp de trei luni. Lemond ar urma să fie externat la finalul acestei săptămâni.

Greg Lemond ar fi suferit accidentul în timp ce se ducea la dentist, condiţiile de circulaţie fiind foarte dificile, cu drum acoperit de polei.

Lemond a devenit primul american care s-a impus la Turul Franţei, în 1986. Victima unui grav accident de vânătoare în 1987, el a reuşit să revină la cel mai înalt nivel şi să se impună din nou în Marea Buclă în 1989 şi 1990. El a fost şi campion mondial în 1983 şi 1989.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici