Fotbalistul Mihail Rekudanov, condamnat la şase ani de închisoare pentru omor

Fotbalistul rus Mihail Rekudanov, fost component al echipei Torpedo Moscova, a fost condamnat la şase ani de detenţie într-un centru de maximă securitate, pentru că a ucis un tânăr din Asia Centrală.

781 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Mihail Rekudanov, condamnat la şase ani de închisoare pentru omor

Fotbalistul Mihail Rekudanov, condamnat la şase ani de închisoare pentru omor

Rekudanov, în vârstă de 28 de ani, s-a predat în luna iulie, la Moscova, după ce a aflat că este căutat pentru uciderea unui cetăţean de 23 de ani din Kîrghîstan, informează RIA Novosti.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a fost înjunghiat de şase ori în timpul unei confruntări între grupul din care făcea parte şi Rekudanov împreună cu prietenii săi, la Moscova, în data de 23 mai.

Un tribunal din Moscova a decis în cazul lui Rekudanov sentinţa minimă prevăzută de Codul Penal rus, ţinând cont de faptul că scandalul ar fi fost provocat de victimă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici