FRF a câştigat la ICCJ litigiul cu FC Universitatea Craiova privind dezafilierea provizorie

Gruparea FC Universitatea Craiova rămâne dezafiliată, a decis, joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis contestaţia Federaţiei Române de Fotbal faţă de hotărârea în acest proces, de anulare a excluderii provizorii a clubului oltean, luată anterior de Curtea de Apel Bucureşti.

505 afișări
Imaginea articolului FRF a câştigat la ICCJ litigiul cu FC Universitatea Craiova privind dezafilierea provizorie

FRF a câştigat la ICCJ litigiul cu FC Universitatea Craiova privind dezafilierea provizorie (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Federaţia Română de Fotbal anunţa, în 20 iulie 2011, că gruparea FC Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF.

În 14 mai 2012, gruparea FC Universitatea Craiova SA, condusă de Adrian Mititelu, a fost exclusă din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF.

Mititelu a contestat excluderea provizorie, iar Curtea de Apel Bucureşti a admis, la 25 iunie 2012, cererea FC Universitatea Craiova de anulare a dezafilierii clubului din 20 iulie 2011, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

FRF a făcut recurs la ICCJ la acesată decizie şi a obţinut câştig de cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici