Gabor Elek: Nu ne aşteptam să învingem la Vâlcea

Antrenorul echipei FTC Budapesta, Gabor Elek, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Oltchim, scor 23-22, că nu se aştepta la un astfel de rezultat, dar consideră succesul meritat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

237 afișări
Imaginea articolului Gabor Elek: Nu ne aşteptam să învingem la Vâlcea

Gabor Elek: Nu ne aşteptam să învingem la Vâlcea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu ne aşteptam să batem la Vâlcea deşi am pregătit foarte bine partida. Ştiam că Vâlcea are o forţă ofensivă fantastică dar nouă ne-a ieşit tot astăzi. Am avut o apărere excelentă şi inspiraţie în atac şi cred că victoria este meritată chiar dacă am avut emoţii pe final. Noi am făcut un pas enorm spre calificarea în semifinale dar lupta în grupă rămâne deschisă. Este numai prima etapă, trebuie să rămânem concentraţi, să învingem şi în următoarea partidă, doar cu punctele de la Vâlcea nu facem nimic", a spus tehnicianul.

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au fost învinse, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 23-22 (10-9), de formaţia ungară FTC Budapesta, în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Campioana României va avea în continuare următorul program: Krim Ljubljana-Oltchim (10 februarie), Oltchim-Zvezda (16 februarie), Zvezda-Oltchim (2 martie), FTC-Oltchim (9 martie), Oltchim-Krim (17 martie). 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici