Gheorghe Hagi, din nou antrenorul etapei în Superligă

Victoria liderului Superligii, farul Constanţa, în etapa a 26-a, la Petrolul Ploieşti, i-a adus lui Gheorghe Hagi o nouă desemnare ca antrenor al etapei. Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat marţi cel mai bun unsprezece, la finalul ultimei runde.

318 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, din nou antrenorul etapei în Superligă

Gheorghe Hagi, din nou antrenorul etapei în Superligă

Alături de Hagi, alţi trei jucători, câte unul din fiecare compartiment, au prins un loc în echipa ideală. În această etapă doar Chindia mai reuşeşte să aducă în echipa ideală doi jucători.

Echipa ideală a etapei a 26-a

Portar
Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Intervenţiile sale din momentele cheie au contribuit din plin la păstrarea şanselor oltenilor pentru un rezultat pozitiv pe Arena Naţională, rezultat care s-a şi realizat.

Fundaşi
Andrei Patache (FC Botoşani / 35 de ani) - Pe lângă golul marcat, a dominat flancul drept. Este un simbol pentru fotbalul botoşănean.
Deian Boldor (Chindia / 28 de ani) - A câştigat 22 de dueluri, dintre care 19 în defensivă. În plus, a marcat golul care a păstrat invincibilitatea Chindiei în 2023.
Mihai Popescu (Farul / 29 de ani) - Evoluţie fără greşeală în centrul apărării, fapt evidenţiat şi de InStat, unde a avut un index pe măsură - 261.
Mario Camora (CFR Cluj / 36 de ani) - A contribuit la succesul CFR-ului cu o pasă decisivă. A ajuns la 355 de meciuri disputate pe prima scenă din România.

Mijlocaş
Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) - Din nou, căpitanul târgoviştenilor a fost decisiv. De astă dată, acesta a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - Este jucătorul începutului de an pentru roş-albaştri. A înscris pentru a patra oară în 2023, golurile sale aducând puncte importante bucureştenilor.
Tudor Băluţă (Farul / 23 de ani) - "A pictat pe teren", aşa a descris Hagi evoluţia mijlocaşului dobrogenilor, care a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.
Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită. A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi patru assist-uri.

Atacanţi
Denis Alibec (Farul / 32 de ani) - A pasat decisiv, apoi a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Prinde pentru a şasea oară "Echipa etapei".
Mamadou Thiam (U Cluj / 27 de ani) - A reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri înscrise în 2023. Este un jucător capabil să facă oricând diferenţa în teren.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi (Farul / 58 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, dobrogenii au predat o lecţie de fotbal, iar la final s-au bucurat de o nouă victorie clară, a noua la cel puţin două goluri diferenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici