Gică Hagi şi Gică Popescu ar putea prelua un club din străinătate

Gică Hagi şi Gică Popescu ar putea deveni protagoniştii unei mutări surprinzătoare. Presa turcă i-a surprins pe cei doi foşti mari fotbalişti la Izmir, unde, notează jurnaliştii turci, liderii Generaţiei de Aur ar conduce discuţiile pentru preluarea unui club de tradiţie din Turcia.

2015 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi şi Gică Popescu ar putea prelua un club din străinătate

Gică Hagi şi Gică Popescu ar putea prelua un club din străinătate

"Gică Hagi şi Gică Popescu au venit la Izmir pentru Karsiyaka", scriu CNN Turk şi Haberturk, care vorbesc, luni, despre posibilitatea ca Hagi şi Popescu să se implice în noul proiect de la Kariyaka SK, echipă de tradiţie din Turcia, care în acest moment se zbate în al treilea eşalon.

Potrivit informaţiilor oferite de jurnaliştii turci, Hagi şi Popescu au ajuns duminică dimineaţă la Izmir, unde au fost întâmpinaţi de o maşină a lui Multu Altug, preşedintele de la Karsiyaka. Acesta i-ar fi pus la punct pe liderii Generaţiei de Aur cu stadiul proiectului, iar în spatele încercării de revitalizare a echipei s-ar afla Mikhail Prokhorov, un miliardar rus cu o avere de peste nouă miliarde de dolari care deţine 80% din echipa americană de baschet Brooklyn Nets. Momentan, detaliile despre rolul celor doi în afacere sunt puţine, dar turcii scriu că Hagi şi Popescu au fost autorizaţi să poarte negocierile.

Actualmente pe ultimul loc în liga a treia din Turcia, cu doar cinci puncte în 12 etape, Karsiyaka FK e un club fondat în 1912, fiind unul dintre cele mai vechi din Turcia. În ultimele decenii, însă, performanţele nu s-au lipit de echipa la care sunt chemaţi Hagi şi Popescu, iar Karsiyaka nu a mai jucat în prima ligă din Turcia din 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici