Hagi a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray. Care este motivul

Gheorghe Hagi a declarat, luni, că a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim, deoarece a hotărât de mai mult timp să nu mai preia formaţii "de pe drum".

241 afișări
Imaginea articolului Hagi a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray. Care este motivul

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am spus că nu e un moment potrivit. Lucrurile erau de pe drum. Eu am luat o decizie de acum un an şi jumătate, doi ani şi la echipa naţională... Am spus că nu o să mai iau nimic de pe drum, cred că e normal să iau un lucru de la bun început. Nu era momentul, pentru că lucrurile erau începute. Nu mă pot angrena într-un proiect care era deja început. Chiar dacă era vorba de Galatasaray. Aşa a fost şi cu echipa naţională, într-un moment în care, tot la fel, lucrurile erau de pe drum. Erau două locuri în care îmi doream foarte mult să mă întorc. Mă refer la Galatasaray şi la echipa naţională. Am şi eu proiectele mele", a spus Hagi la DolceSport.

Clubul turc Galatasaray Istanbul a anunţat, la 25 septembrie, demiterea managerului general Fatih Terim, care este şi selecţioner al Turciei, din cauza rezultatelor slabe.

Turcii au ajuns la un acord cu tehnicianul italian Roberto Mancini pentru preluarea echipei în locul lui Terim. Antrenorul italian, care a plecat de la Manchester City, a ajuns, duminică, la Istanbul pentru a se întâlni cu oficialii clubului şi a acceptat oferta de a conduce echipa două sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro, precizează cotidianul Milliyet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici