Hagi vorbeşte despre salvarea de la retrogradare, după un nou eşec: Trebuie să rămânem în prima ligă

Managerul tehnic al echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a explicat situaţia pe care o traversează formaţia sa, luni, după înfrângerea cu FC Botoşani, scor 1-0, şi a mărturisit că are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

1127 afișări
Imaginea articolului Hagi vorbeşte despre salvarea de la retrogradare, după un nou eşec: Trebuie să rămânem în prima ligă

Hagi vorbeşte despre salvarea de la retrogradare, după un nou eşec: Trebuie să rămânem în prima ligă

"Anul trecut, a fost ceva fantastic pentru noi. Suntem o echipă care formează jucători, orice e posibil, o luăm de la zero, construim o echipă. O să suferim, trebuie să jucăm, să facem puncte, să rămânem în prima ligă. Obiectivul Viitorului este să formeze jucători şi să rămână în prima ligă la anul. Nu avem obiectiv să devenim campioni an de an. Promovăm mulţi tineri", a declarat Gheorghe Hagi, la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani consideră că, în partida de luni, FC Botoşani a fost ajutată de şansă şi de lipsa de eficacitate a atacanţilor formaţiei constănţene.

"Noi am dat în bară, ei au marcat. Echipele au fost bune amândouă. Jocul a fost echilibrat. Sunt dezamăgit puţin de jucătorii din atac, au dat foarte puţin la meciul acesta. Acolo puteam face mai multe. Poate a fost ziua lor proastă, dar mi-au dat foarte puţin", a completat Hagi.

Hagi a apreciat, în schimb, evoluţia mijlocaşului Olimpiu Moruţan, care a reuşit, luni, primul său gol în Liga 1: "Îl felicit. E un băiat bun, probabil golul acesta îi va da încredere. O să-şi aducă aminte de el. Să-i meargă bine!".

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, campioana en titre FC Viitorul, în etapa a 12-a a Ligii 1. În urma acestui rezultat, Botoşani a acumulat 23 de puncte şi ocupă locul 4, în timp ce Viitorul se află în cea de-a doua parte a clasamentului, pe locul 10, cu 14 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici