Halep, după calificarea în turul doi la Australian Open: Am fost nervoasă înainte de meci, dar sunt sigură că voi juca mai bine

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, luni, după calificarea în turul doi la Australian Open, că a fost nervoasă înaintea meciului cu Karin Knapp, dar a precizat că va juca mai bine în fazele următoare ale competiţiei.

871 afișări
Imaginea articolului Halep, după calificarea în turul doi la Australian Open: Am fost nervoasă înainte de meci, dar sunt sigură că voi juca mai bine

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost un meci greu, deoarece am fost nervoasă înainte de start. Lovitura de dreapta nu a funcţionat prea bine astăzi, dar sunt sigură că data viitoare voi juca mai bine. Mă simt bine şi sunt sigură că voi avea şansa să câştig multe meciuri aici. Sunt foarte fericită că am câştigat, întotdeauna primul tur la un turneu de Grand Slam este foarte dificil", a spus Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiană Karin Knapp, locul 50 WTA, în manşa întâi a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Partida, desfăşurată pe arena principală a complexului din Melbourne, Rod Laver, a durat o oră şi 28 minute.

În turul doi, Halep o va întâlni pe jucătoarea australiană Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, care a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici