Halep, primul antrenament oficial la Indian Wells. Antrenorul Darren Cahill: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere"

Simona Halep a făcut primul antrenament într-un cadru oficial, după mai bine de o lună, cu ocazia turneului de la Indian Wells la care este cap de serie numărul patru, notează ProSport.

286 afișări
Imaginea articolului Halep, primul antrenament oficial la Indian Wells. Antrenorul Darren Cahill: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere"

Halep, primul antrenament oficial la Indian Wells. Antrenorul Darren Cahill: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Antrenorul Darren Cahill a fost mulţumit de modul în care a decurs sesiunea de antrenament, lăudându-şi eleva, dar şi pe fizioterapeutul acesteia. Halep s-a recuperat după accidentarea la genunchi, care i-a dat bătăi de cap în ultima vreme, iar antrenamentul de la Indian Wells a decurs conform planului.

Darren a filmat câteva schimburi de mingi, făcând câteva comentarii pozitive pe Instagram. Australianul a remarcat în special reverul constănţencei: "O luăm uşor, dar sunt semne bune după pauza de refacere. E o atmosferă frumoasă, iar reverul nu arată rău deloc! Multe mulţumiri pentru Dragoş Ciauş (n.r. - fizioterapeul sportivei), pentru că a avut mare grijă de Simona".

Antrenamentul Simonei a fost unul interactiv, datorită tehnologiei PlaySight cu care sunt dotate terenurile de la Indian Wells. Darren Cahill a primit informaţii în timp real despre evoluţia sportivei care va debuta vineri sau sâmbătă la turneul de categorie Premier Mandatory. Halep va juca direct în turul secund, contra câştigătoarei partidei dintre Alison Riske (SUA, 39 WTA) şi Donna Vekic (Croaţia, 86 WTA). Simona şi favorita principală Serena Williams au fost distribuite pe jumătăţi de tablou diferite, astfel că se pot întâlni doar în finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici