Halep: Sunt foarte fericită că mi-am regăsit jocul

Jucătoarea Simona Halep a declarat, luni, după ce a învins-o pe jucătoarea Eugenie Bouchard, în primul său meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore, că se bucură de faptul că a reuşit să îşi regăsească jocul din prima parte a sezonului.

1311 afișări
Imaginea articolului Halep: Sunt foarte fericită că mi-am regăsit jocul

Simona Halep (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am jucat foarte bine. Sunt foarte fericită că mi-am regăsit jocul. Am reuşit câteva puncte câştigătoare, aşa că sunt foarte fericită. Îmi place acest turneu şi sper că şi spectatorii s-au bucurat de el. Eugenie este o sportivă de top şi va ajunge o mare jucătoare", a spus Halep, la finalul partidei.

Simona Halep a afirmat că în meciul de miercuri pe care îl va disputa împotriva Serenei Williams va încerca să lupte pentru fiecare punct şi să se bucure de joc, având în vedere că va evolua pentru prima oară împotriva liderului mondial în acest an. "Voi juca normal împotriva Serenei, voi încerca să mă bucur de meciul contra ei, pentru că nu am jucat în acest an. Este cea mai bună jucătoare din lume, nu am nimic de pierdut şi voi lupta pentru fiecare punct", a completat Halep.

Simona Halep a precizat că susţinerea familiei şi a suporterilor veniţi din ţară o ajută foarte mult. "Înseamnă mult să am prietenii şi familia alături de mine. De asemenea, sunt prezenţi şi fanii care anul trecut au fost alături de mine la Sofia. Mulţumesc şi echipei mele care mă susţine mereu", a explicat Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, în primul meci disputat de sportiva română în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, găzduit de oraşul Singapore.

Halep, debutantă la finala sezonului, s-a impus după o oră şi nouă minute în faţa jucătoarei din Canada, aflată de asemenea la prima prezenţă la Turneul Campioanelor.

Românca şi-a asigurat un premiu de 243.000 de dolari şi 230 de puncte WTA. Ea va mai primi câte 70 de puncte pentru următoarele două meciuri din grupă, indiferent de rezultat, astfel că totalul este de 370 de puncte WTA.

Tot luni, în debutul grupei roşii, americanca Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

În acest moment, Halep şi Williams se află pe primele două locuri ale grupei, urmând a se întâlni miercuri. Bouchard va juca în următoarea partidă cu Ivanovici.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici