Handbalista Cristina Laslo: Suntem pregătite pentru presiunea Campionatului European

Handbalista Cristina Laslo, a declarat sâmbătă, înainte de participarea la Campionatul European din Suedia, faptul că are emoţii în privinţa primei prezenţe la un campionat european de seniori, dar că este pregătită pentru presiunea acestei competiţii.

173 afișări
Imaginea articolului Handbalista Cristina Laslo: Suntem pregătite pentru presiunea Campionatului European

Handbalista Cristina Laslo: Suntem pregătite pentru presiunea Campionatului European

Laslo este căpitanul generaţiei campioană mondială la junioare în 2014 şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de tineret din 2016. Tricolorele s-au antrenat vineri în Sala Elite din Bucureşti. România debuteaza la EURO 2016 luni seara contra Norvegiei, campioana mondială şi europeană en-titre.

"Este primul campionatul european de seniori pentru mine, am emoţii şi sunt foarte fericită. Este un grup foarte bun şi mă simt super azi. Este una dintre cele mai grele grupe, dar noi ne-am antrenat foarte bine şi vom încerca să dăm ce-i mai bun. În primul rând, contează ce facem noi. Suntem pregătite pentru presiunea acestei competiţii. Dacă batem Norvegia în primul meci, vom merge încrezătoare apoi", a declarat Cristina Laslo.

Interul Cristina Zamfir a declarat înainte de plecarea spre Suedia: "Atmosfera este una foarte bună. Ne dorim să fim într-o formă cât mai bună la ora meciului cu Norvegia. O să luăm fiecare meci pas cu pas. Nu o să ne încărcăm cu gândul că avem o grupă dificilă, dar adevărul acesta este. Vrem să dovedim că la Olimpiadă a fost un accident, nu neapărat să ne luăm o revanşă. Sunt aşteptările extrem de mari pentru o medalie, ne dorim şi noi acest lucru, dar nu putem să promitem acum să se va întâmpla acest lucru. Nu am vorbit despre un obiectiv, trebuie să jucăm cât mai bine. Încă nu am reuşit să arătăm pe teren tot ce ne spune selecţionerul, dar mai avem timp".

Campionatul European de handbal feminin din Suedia este programat în perioada 4-18 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici