HCM Constanţa s-a CALIFICAT în grupele Cupei Federaţiei Europene de Handbal. Sabou: Niciodată nu am fost atât de emoţionat ca în seara asta

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, s-a calificat în grupele Cupei EHF, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, scor 32-26 (16-15), echipa daneză Mors-Thy Handbold, în manşa secundă a turului trei al competiţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

130 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa s-a CALIFICAT în grupele Cupei Federaţiei Europene de Handbal. Sabou: Niciodată nu am fost atât de emoţionat ca în seara asta

HCM Constanţa s-a calificat în grupele Cupei Federaţiei Europene de Handbal (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

În tur, HCM Constanţa s-a impus cu scorul de 27-26.

Duminică, în Sala Sporturilor din Constanţa, pentru HCM au marcat: Csepreghi - 6, Criciotoiu - 6, Buricea - 5, Toma - 5, Şimicu - 5, Sadoveac - 2, Novanc - 1, Angelovski -1, Cristescu - 1.

Portarul Rudi Stănescu a avut 12 intervenţii.

În partida de duminică, Alexandru Sabou a jucat ultima dată pentru HCM Constanţa, el punând capăt unei colaborări de şase ani, după ce a hotărât să plece la Minaur Baia Mare. Sabou a intrat pe teren cu aproximativ 30 de secunde înainte de finalul jocului şi a dat pasa la ultimul gol al constănţenilor. După meci, Alexandru Sabou a primit o plachetă omagială şi tricoul cu numărul 25, din partea HCM Constanţa.

La meci au asistat aproximativ 1.500 de spectatori.

În aceeaşi competiţie, vicecampioana României, Ştiinţa Bacău, a ratat, sâmbătă, accederea în grupe. Ştiinţa Bacău a învins formaţia suedeză IFK Kristianstad în manşa secundă din turul trei al competiţiei, scor 27-23, dar în prima manşă pierduse cu 25-40, astfel că nu a obţinut calificarea în grupe.

Sabou: Am jucat sute de meciuri, dar niciodată nu am fost atât de emoţionat ca în seara asta

Handbalistul Alexandru Sabou, care a evoluat, duminică seară, pentru ultima dată la HCM Constanţa, echipă de la care pleacă după o colaborare de aproximativ şase ani, a declarat că a jucat sute de meciuri, dar niciodată nu a fost atât de emoţionat şi că le ţine pumnii constănţenilor în Cupa EHF.

"Am jucat sute de meciuri, dar niciodată nu am fost atât de emoţionat ca în seara asta. Mulţumesc constănţenilor, conducerii, colegilor pentru toţi aceti ani petrecuţi la HCM. Am trăit foarte multe bucurii aici. Voi fi mereu un susţinător al HCM-ului, este şi normal după atâţia ani în care am evoluat aici. Le urez mult succes în continuare, să ajungă cât mai departe în această competiţie. Le voi ţine pumnii", a spus Sabou, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici