Ioan Niculae: Nu înţeleg de ce antrenorul a ţinut în teren nişte jucători care nu doreau să joace

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, după înfrângerea suferită în faţa echipei Maccabi Haifa, că au fost mai mulţi fotbalişti ai formaţiei sale care nu au dorit să joace joi seară şi nu înţelege de ce antrenorul Daniel Isăilă i-a ţinut în teren.

366 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Nu înţeleg de ce antrenorul a ţinut în teren nişte jucători care nu doreau să joace

Ioan Niculae (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am avut o evoluţie ştearsă. Atitudinea de astăzi a jucătorilor noştri nu ne dă mari speranţe pentru meciurile următore, a fost gravă. Vorbesc de câţiva jucători care pur şi simplu nu au fost pe teren. Şi nu am înţeles de ce antrenorul a continuat să îi ţina în teren când ei nu doreau să joace", a declarat Niculae, citat de dolce-sport.ro.

Patronul Astrei l-a criticat pe Constantin Budescu, despre care a spus că jucat la echipa adversă. "Budescu a jucat în seara asta? El nu a jucat nici la Târgu Jiu nimic. El îşi pregăteşte să nu intre în meciul cu Petrolul, cum ne-a făcut şi anul trecut, când a luat cartonaş roşu. Nu numai că nu a jucat azi, cred că a jucat la ei", a spus Ioan Niculae.

Astra Giurgiu a pierdut, joi, cu scorul de 0-2 (0-1), partida disputată în deplasare, cu formaţia israeliană Maccabi Haifa, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. artida retur va avea loc la 29 august, la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici