Iuliu Mureşan: Am făcut un transfer excelent, Maftei este un lider

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că prin aducerea fundaşului Vasile Maftei, gruparea clujeană a realizat un transfer excelent, jucătorul Unirii Urziceni fiind un lider.

27 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: Am făcut un transfer excelent, Maftei este un lider

Iuliu Mureşan: Am făcut un transfer excelent, Maftei este un lider (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Azi am înregistrat transferul lui Maftei. El a semnat cu noi până în iulie 2014. Am adus un lider la echipă, un jucător cu personalitate, care a fost căpitan la Rapid şi Unirea Urziceni, un om de bază în echipa naţională. A contat foarte mult că e un fotbalist care e capabil să evolueze pe mai multe posturi. Cred că am făcut un transfer excelent şi începând din 1 ianurie 2011 îl aşteptăm să se alăture lotului nostru", a spus Mureşan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fundaşul echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că începând de la 1 ianuarie va evolua în următorii trei ani şi jumătate pentru actuala campioană a României, CFR Cluj. "Am semnat un contract cu CFR Cluj valabil trei ani şi jumătate. Voi juca acolo şi voi da totul pentru noua mea echipă. Începând cu 1 ianuarie 2011 sunt jucătorul lor. Sunt mulţumit şi sunt convins că CFR Cluj este cea mai bună soluţie pentru mine în momentul de faţă", a spus Maftei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici