Ivailo Petev va prelua conducerea tehnică a naţionalei Bulgariei

Fostul fotbalist Ivailo Petev va deveni, săptămâna viitoare, selecţionerul Bulgariei, contractul său urmând să fie valabil până la finalul preliminariilor Euro-2016, cu opţiune de prelungire în cazul unor rezultate pozitive, informează novinite.com.

68 afișări
Imaginea articolului Ivailo Petev va prelua conducerea tehnică a naţionalei Bulgariei

Ivailo Petev va prelua conducerea tehnică a naţionalei Bulgariei (Imagine: Shutterstock)

Potrivit novinite.com, care citează Dnevnik, Comitetul Executiv al federaţiei bulgare (BFS) se va reuni săptămâna viitoare şi va confirma numirea lui Petev.

Ivailo Petev, fost tehnician al echipei Ludogoreţ Razgrad, şi preşedintele BFS, Borislav Mihailov, au discutat deja detaliile contractului.

Petev îi succede la conducerea naţionalei Bulgariei lui Luboslav Penev, demis în data de 20 noiembrie din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din preliminariile Euro-2016.

Reprezentativa Bulgariei a înregistrat până în prezent o victorie, o remiză şi două înfrângeri în grupa H de calificare la Campionatul European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici